Sortowanie
Źródło opisu
Katalog książek
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Publikacje naukowe
(2)
Dostępność
dostępne
(2)
Placówka
Wypożyczalnia Główna
(2)
Autor
Seroka Katarzyna
(2)
Kamler Anna
(1)
Kononiuk Tadeusz
(1)
Pietrzkiewicz Dorota
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(2)
Okres powstania dzieła
2001-
(2)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Herezje
(1)
Kuchnia europejska
(1)
Kuchnia japońska
(1)
Kuchnia staropolska
(1)
Kultura stołu
(1)
Obyczaje i zwyczaje
(1)
Reformacja
(1)
Schizmy
(1)
Sztuka
(1)
Tematy i motywy
(1)
Temat: czas
1501-1600
(2)
1601-1700
(2)
1701-1800
(2)
1801-1900
(2)
1901-2000
(2)
Temat: miejsce
Europa
(1)
Polska
(1)
Gatunek
Praca zbiorowa
(2)
Dziedzina i ujęcie
Historia
(2)
Etnologia i antropologia kulturowa
(1)
Kultura i sztuka
(1)
Media i komunikacja społeczna
(1)
Religia i duchowość
(1)
2 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Główna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. TN II 15278 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Rozdziały lub artykuły tej książki skatalogowano pod własnymi tytułami. Dostępne pod tytułem pracy zbiorowej.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Główna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. TN II 15280 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej